De afgesloten projecten van Licht op Vianen zijn initiatieven die afgesloten zijn maar wellicht voor herhaling vatbaar zijn. 

Het slotdebat in Vianen van
woensdag 14 november 2018

Acht politieke partijen kwamen op 14 november in Vianen vertellen wat zij met de Vijfheerenlanden van plan zijn. Wat willen zij met het sluipverkeer, met de woningbouw, meer of minder invloed van de burger op gemeentelijk beleid, hoe kijken zij aan tegen overlast in de binnenstad, blijven de winkels op zondag gesloten?
Het was een groot succes met zelfs landelijke pers!

De presentatoren waren Maaike Timmerman (31), presentator van Goedemorgen Nederland op NPO 1 en Bas van Werven (54), presentator van BNR Nieuwsradio.
Lees meer ...

Kom naar het slotdebat in Vianen op woensdag 14 november


Reserveren is verplicht en vol is vol.

Bestel nu uw gratis kaarten via info@lichtopvianen.nl 

UPDATE: we zitten vol.

Op woensdag 14 november – een week voor de verkiezingen – beleeft Vianen in de gloednieuwe theaterzaal bij sportcentrum Helsdingen een spetterende politieke avond. De aanvoerders van de acht partijen gaan in een slotdebat de strijd aan met elkaar om de gunst van de kiezer. De leiding is die avond in handen van Bas van Werven (BNR Nieuwsradio) en de van oorsprong uit Vianen afkomstige Maaike Timmerman (Goedemorgen Nederland).

Twee ervaren presentatoren

Maaike Timmerman (31) is presentator van Goedemorgen Nederland op NPO 1.

Bas van Werven (54) is presentator van BNR Nieuwsradio.

Lees meer over Maaike Timmerman

De onthulling van het Bronzen Paard op de Voorstaat, het mastklimmen tijdens de Paardenmarkt (yes, vrijkaartjes voor de kermis!) of uit eten bij Mamma Mia: het zijn allemaal plaatjes in mijn fotoboek. In een zijstraatje van de Voorstraat werd ik op 23 april 1987 geboren in Vianen.
Ik ben Maaike Timmerman en presentatrice van Goedemorgen Nederland (WNL) op NPO1. Op werkdagen gaat de wekker om 3.10 uur en rijd ik naar de studio in Hilversum om samen met collega's een vrolijk ontbijtprogramma te maken. Op zaterdagen val ik weleens in op Radio1 om WNL op Zaterdag of Opiniemakers te presenteren.
Na mijn tijd op basisschool De Rank in Vianen haalde ik mijn atheneum-diploma op het Oosterlicht College in Nieuwegein. Daarna ben ik afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht, werkte ik bij Hart van Nederland en was ik nieuwslezer bij RTV Noord-Holland.
Sinds mijn studententijd woon ik niet meer in Vianen, maar ik neem mijn zoontje Tom (1 jaar) in oktober zeker mee voor een rondje Paardenmarkt, want je blijft toch altijd een heel klein beetje Vianees.
Ook ga ik vaak op bezoek bij mijn vader Hans en moeder Ria. Dan lees ik graag Het Kontakt om op de hoogte te blijven van het Viaanse nieuws. Uiteraard hoorde ik dat 'mijn' Vianen straks Gemeente Vijfheerenlanden zal heten en daarom zijn de aankomende gemeenteraadsverkiezingen ontzettend spannend. Juist nu is het belangrijker dan ooit om te weten wie de lijsttrekkers zijn en wat ze voor 'ons' gaan doen. Ik kijk er daarom erg naar uit om samen met Bas van Werven het lijsttrekkersdebat te leiden.
 

Lees meer over Bas van Werven

Hij werkte na zijn studie rechten als bedrijfsjurist. In 1996 komt een jeugddroom uit als hij wordt gevraagd als presentator bij BNR Nieuwsradio. Na twee jaar is hij de vaste ochtendpresentator van het programma On the Move.
In die tijd ontmoette hij zijn vriend Carlo Brantsen met wie hij tien jaar lang ook een zeer succesvol autoprogramma maakt. Bas rijdt graag tourralies met zijn Porsche 912 (1966) en is tegenwoordig bestuurslid van de KNAC, alsmede ambassadeur van de Droomrit voor het Leven. Hij mag zijn passie voor auto’s graag delen.
In zowel 2007 als 2009 werd hij genomineerd als Beste Presentator tijdens de jaarlijkse Marconi Awards-radioprijzen en in 2008 won hij met zijn programma de Marconi Award voor Beste Programma.
Vanaf 2010 presenteerde hij op televisie het actualiteitenprogramma EénVandaag van AvroTros en vanaf 2014 ook op NPO Radio 1. In 2016 keert hij terug naar BNR Nieuwsradio voor het programma De Ochtendspits, waar hij dan Tom van 't Hek opvolgt.  Hij heeft een ongecompliceerde stijl van presenteren.
Bas heeft twee dochters.

Maak kennis met de lijsttrekkers

hier zijn ze

Kom met uw opmerkingen, dringende vragen, grote en kleine zorgen en vul hier anoniem het formulier in.

Vul het formulier in

IN SAMENWERKING MET

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR